16.6.06

Recepten

Aangezien ik al tijdje niet geschreven heb, er gebeurt niet zo heel veel spannends in het gewone leven heb ik maar besloten om mijn favorieten recepten te plaatsen.
Eet smakelijk

2 comments:

Anonymous said...

Hallo,
Ik was net een beetje aan het surfen toen ik jouw blog vond. (dit is trouwens de eerste keer dat ik blog) Ik woon ook in Italie. Nu al meer dan 12 jaar. In het begin heb ik het af en toe wel eens moeilijk gehad. Nu zou ik zelfs niet meer terug willen. Mijn leven en thuis zijn hier geworden. Misschien heeft mijn zoontje daar wel in meegeholpen. Met kinderen kom je meer buiten, maak je makelijker vrienden en verwaarloos je je eigen taal en cultuur ook niet.
In deze 12 jaar heb ik vele mooie en minder mooie ervaringen gehad die me telkens wat wijzer gemaakt hebben hoe ik me moet gedragen in bepaalde omstandigheden.
Gelukkig heb ik ook mijn man die me daarbij helpt.
Ik hoop dat alles verder goed voor jullie verloopt want dit is een prachtig land.
vele groetjes,
Lieke

Jyothi said...

Bedankt voor je berichtje. Ik denk inderdaad dat het een groot verschil is om met of zonder kinderen hier te zitten. Maar ik voel me hier eerlijk gezegd wel op mijn plekkie in Italie. Net terug van 2 weken Nederland en ik mis het echt niet. Nu ja bepaalde dingen dan maar niet zo erg dat ik terug wil.
Jyothi